DOSTAVA in POŠTNINA

DOSTAVA POŠILJK
Predvidena odprema za izdelke na zalogi je v roku 1-3 delovnih dni. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi, je dobavni rok do 15 dni po prejetem naročilu. V primeru naročila večje količine izdelkov po naročilu, si pridržujemo pravico do daljšega dobavnega roka. V primeru daljšega dobavnega roka vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali po telefonu.

Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
Za dostavo pošiljke je potreben čas, ki za večino pošiljk traja 1 dan, lahko pa se zaradi razlogov, na katere nimamo vpliva, ta tudi podaljša (nesreče, razmere na cesti, napake, itd.).

PARTNER ZA DOSTAVO
Pogodbeni partnerji za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Vse pošiljke se obračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije za priporočeno pošiljanje. Poštnina znaša od 2,0 do 5 EUR, odvisno od teže paketa. Kupnino krije kupec.

Dostava pri nakupu nad 70 EUR je brezplačna.

Lestvica stroškov dostave glede na težo paketa:

Do 100g                                  2,0 EUR

Nad 100g – 500g                  2,5 EUR

Nad 500g – 1000g                3,0 EUR

Nad 1000g – 2000g              4,5 EUR

Nad 2000g                               5,0 EUR

Osebni prevzem 

Pošiljko lahko prevzamete tudi osebno na našem naslovu Mavrična ustvarjalnica, Andrejka Cankar s.p., Stanežiče 4, 1210 Ljubljana-Šentvid, pri zaključku nakupa pa pri tem izberete možnost OSEBNI PREVZEM.

Stroškov poštnine v tem primeru ni.

DOSTAVA POŠTA SLOVENIJE
V kolikor vas ob dostavi pošiljke ni doma, vam poštar pusti listek, pošiljko pa nato prevzamete na pošti. Če paketa po 14 dneh ne prevzamete, se pošiljka vrne nazaj na podjetje Mavrična ustvarjalnica, Andrejka Cankar s.p.