Izdelano v Sloveniji

Ženske torbe, torbice in nahrbniki

Pri kreiranju in ustvarjanju torbic, sta mi vedno na prvem mestu funkcionalnost in kvaliteta. Rada se igram z barvami in motivi, tako, da jim svoj pečat daje tudi drugačnost in unikatnost.

Toaletne torbice, peresnice in manjše torbice

Pestra ponudba toaletnih torbic različnih velikosti, peresnic različnih oblik in vseh manjših praktičnih torbic, ki jih potrebujemo za različne namene (za telefon, damske vložke, kozmetiko, očala,.. Razigrane ali umirjene, vedno primerne tudi za obdarovanje.

Denarnice in drobižnice

Unikatne denarnice različnih velikosti. Za velike in majhne. Praktične in posebne. Dopolnjuje jih velika izbira drobižnic različnih velikosti in oblik. Vedno lepo darilo.

Oblačila

Jopice, kapucarji, puloverji, majčke, spornje perilo,… Unikatni kosi za vse okuse in postave.

Šport

Med izdelki za šport boste našli nogavičke za kotalke in drese za treninge. Drese za tekmovalne športe pa izdelujem po naročilu, več o tem pa najdete v posebnem zavihku DRESKI.

Kape, šali/bufi, trakovi in rokavice

Pisana izbira zimskih in bombažnih kap, trakov in bufov. Na voljo so v vseh velikostih od 0 let naprej.

Copati

Unikatni copati, kvalitetni in posebni. Primerni tako za šolo kot dom. Na voljo v velikostih od 36-45.

Za hišne ljubljenčke

Velika izbira torbic za pasje vrečke, ki so obvezna oprema vsakega odgovornega lastnika štirinožca. Da pa so tudi dokumenti vašega ljubljenka lepo zaščiteni in šik, lahko pobrskate tudi med ovitki za potne liste za hišne živali.

Ovitki za potne liste in cepilne knjižice

Lični ovitki za popestritev in zaščito potnih listov in cepilnih knjižic.

Obeski

Pisani in mehki obeski različnih oblik namenjeni ključem, lahko pa so tudi lepa dekoracija na torbici. Najbolj priljubljena drobna pozornost pri obdarovanjih.

Preveri ponudbo

NAJBOLJ PRODAJNO